Contact

uitzenden | werving & selectie | detachering | advies

Kom in contact

Locatie

Zutphenseweg 110A
7241 SG Lochem

(In het gebouw van WayToFit)

Openingstijden

Ma – vr 08:30 – 17:30

Za – zo gesloten

Wij helpen jou graag verder!

Vul geheel vrijblijvend het contact formulier hiernaast in en wij nemen dan spoedig contact met jou op. Wanneer je liever direct iemand wilt spreken? Bel dan naar +31 6 8100 8202.

  Jouw naam*

  Jouw e-mail*

  Jouw telefoonnummer*

  Jouw jericht/vraag

  FAQ

  Meest gestelde vragen

  Zodra je een interessante vacature tegenkomt op de website kun je via de solliciteer knop reageren. Nadat je het formulier hebt ingevuld, zullen wij de aanvraag in behandeling nemen en nemen wij contact met jou op. Tevens kun je contact met Opus Groep opnemen voor eventuele onduidelijkheden. 

  Alle vacatures op de website zijn actueel. Zodra een vacature wordt vervuld, halen wij deze er direct af. Dat betekent dat als een vacature jouw interesse heeft gewekt, je hier vooralsnog op kunt solliciteren. 

  Voorafgaand een intakegesprek vragen wij jou altijd om je CV op te sturen, met als doel deze gezamenlijk door te nemen. Stel dat wij geen recente CV van jou hebben ontvangen, adviseren wij om deze alsnog te sturen en deze ook mee te nemen naar het gesprek. Mocht je in het bezit zijn van diploma’s, getuigschriften en/of referenties van vorige werkgevers, neem deze dan mee. 

  Staat jouw vacature al enige tijd open en kan je niet de geschikte kandidaat vinden? Meld jouw vacature dan aan via de pagina “diensten aanvragen”. Indien dit niet lukt, kun je een mail sturen naar info@opusgroep.com.