Laat Opus Groep de juiste match voor u vinden

uitzenden | werving & selectie | detachering | advies

Direct inschrijven

Ben jij op zoek naar de juiste baan die overeenkomt met jouw wensen en ambities? Met als doel elke dag met plezier naar werk gaan? Dan ben je bij Opus Groep Lochem aan het juiste adres. Schrijf je in en solliciteer direct op één van de vacatures van het uitzendbureau in Lochem.

Medewerker spreken

Heb je een bouw uitdaging en zoek je feedback van een ervaren aannemer? Neem direct contact op met ons team en we beantwoorden graag al je vragen. Vul geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. Wil je liever direct iemand spreken? Bel dan naar 0634735354

Personeel Lochem uitzendbureau verbinden

Opus groep uitzendbureau in Lochem

Opus Groep is het gespecialiseerde uitzendbureau in Lochem. Wij staan voor persoonlijke benadering, flexibiliteit en nuchterheid. Het kennen van zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer is voor ons van essentieel belang, met als doel tot een juiste match te komen. Elkaar kennen geeft vertrouwen.

Waar houden wij ons dagelijks mee bezig?

  • Het zorgvuldig selecteren van de juiste kandidaten
  • De gekozen kandidaten begeleiden bij het vinden van een passende baan
  • De opdrachtgevers voorzien van gemotiveerd personeel

Wij geloven in de kracht van duurzame samenwerking. Als gevolg van samen werken en vertrouwen opbouwen ontstaat daardoor een duurzame relatie wat leidt tot partnership.

Jouw succes is onze ambitie.

Vakgebied

Lochem vacature zorg Opus Groep

Industrie

Mits jij iemand bent die graag de handen uit de mouwen steekt? Iemand die wilt bijdragen aan het verwerken van bestellingen en het op orde houden van het magazijn, dan zijn bijvoorbeeld de industriële vacatures voor jou.

Personeel Lochem uitzendbureau verbinden

Bouw

Totaal bouw. Voor al uw keukens, renovatie,  badkamers en afbouw.

Lochem vacature industrie Opus Groep

Commercieel

Gaat je hart sneller kloppen bij de woorden verkoop, marge en targets? Ben jij een echte doorzetter? Dan kan een commerciële functie jou veel bieden.