Vakgebied

uitzenden | werving & selectie | detachering | advies

Zorg

Als werkgever in de zorg verbinden wij enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg. Is werken in de zorg jouw passie? Het maakt niet uit waar je passie ligt. Of dat nou in het ziekenhuis, de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, eerstelijns- of tweedelijnszorg is. Opus Groep leidt jouw talent en jouw carrière in goede banen!

Industrie

Wij snappen de industrie. Liggen jouw kwaliteiten bij industrie en productie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben  banen voor doeners met oog voor kwaliteit die bijvoorbeeld productiemedewerker, operator of teamleider aan de slag willen. Fulltime, parttime of als bijbaan. Je kunt bij ons veel leren, ervaring opdoen en doorgroeien in industrie en productie.

Commercieel

Komt jouw kwaliteit het beste tot z’n recht achter een bureau of een balie of misschien wel aan de telefoon? Kijk dan eens bij onze commerciële vacatures. We hebben leuke, interessante, aantrekkelijke administratieve en commerciële banen. Voor startende administratief medewerkers tot ervaren verkopers, voor tijdelijk en voor vast.

Vind werk in jouw vakgebied

Als geen ander weten wij van Opus Groep dat wanneer het om personeel gaat voor jouw bedrijf, jij een partner wilt die kennis van de branche heeft.

Voor de vakgebieden zorg, industrie en commercieel zijn wij de juiste partner voor jou. Wij kennen ervaren kandidaten voor diverse functies. Door onze specialisatie in de werving, selectie, plaatsing en begeleiding ontzorgen wij jou volledig.

Staat jouw vakgebied er niet bij?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of naar personeel welke niet in bovenstaande vakgebieden past? Laat dit ons dan weten. Onze nummer één specialiteit is namelijk het verbinden van opdrachtgever en werknemer. 

Ons netwerk is zeer gevarieerd, we kunnen jou zeker voorzien van diverse werknemers en opdrachtgevers. Neem nu contact met ons op!